miércoles, 21 de marzo de 2012

II Trobada per la Terra (Agres - Alacant)

Transcribim el text de presentació de la Trobada:

Cada vegada som més persones que des del nostre territori construïm Sobirania Alimentària. A voltes sense ser conscients, però la veritat és que ens esforcem per produir i consumir de forma diferent, alimentant-nos per productors/es properes i ecològiques i creant llaços de confiança i suport mutu. Ens impliquem en les lluites de defensa del nostre territori, cultura i drets, ens preocupem per saber com funciona i quin impacte té la nostra manera de vida i especialment l’actual model agroalimentari, ho difonem i creem alternatives. Ens ajuntem, discutim i somiem amb un sistema diferent.

Des d’aquests canvis, en els últims anys han sorgit múltiples iniciatives al País Valencià que treballen per la Sobirania Alimentària, moltes de les quals ens hem ajuntat en trobades anteriors com el Campament de Venta de Contreras (2009) i la Trobada en el Mas de Noguera (2011). Precisament la Trobada per la Terra d’enguany a Agres, preten sumar a les noves iniciatives que segueixen sorgint i especialment seguir enfortint un espai on coordinar esforços per a la construcció de la Sobirania Alimentària en el País Valencià. En el context actual, marcat per les retallades de drets i l’enduriment d’un sistema de poder que segueix castigant i explotant a les persones i els nostres territoris, es fa encara més evident la necessitat de compartir el nostre coneixement, de reforçar les nostres lluites i de consolidar espais comuns que construïsquen un model diferent basat en la Sobirania Alimentària dels pobles.

Amb aquest ànim, des de la Plataforma per la Sobirania Alimentària del Pais Valencià, us convidem al fet que formeu part d’aquesta trobada on hem tractat d’organitzar espais de formació, discussió i debat orientats a trobar sinergies que ens espenten a l’acció conjunta, enfortint aquesta xarxa cada vegada més visible i necessària de persones i col·lectius que lluiten per un model diferent a través de la creació d’aliances per la Sobirania Alimentària dels pobles.

Data: 23, 24 i 25 de Març de 2012
Hora: A partir de les 16:00h
Poble: Agres
Lloc: Riera d'Agres
Formulari d'inscripció
Com arribar?

Més informació en:

No hay comentarios:

Publicar un comentario